Butiker på nätet

Byggvaruhusen på nätet har de senaste åren exploderat på nätet, vi ser allt fler av byggvaruhus komma ut på nätet. Vilket är väldigt positivt för oss konsumenter då priserna pressas och utbudet blir betydligt bättre. Vi har valt ut några butiker på nätet som säljer ett stort utbud av lekställningar och de flesta är så kallade färdiga byggsatser och det är också dessa vi förespråkar.

 

Småtips inför köpet av lekställning

Se över så du verkligen har plats till lekställningen och det är aldrig fel att kolla över all måtten två gånger så inga onödiga överraskningar dyker upp när du ska montera ihop lekställningen. Det kan vara en bra idé att lägga på ungefär en meter runt omkring hela lekställningen som extra yta.

Är du osäker på vilka verktyg som krävs för att kunna montera ihop lekställningen, så var inte rädd för att fråga butiken som du beställer ifrån. De kommer kunna besvara alla frågor du har kring lekställningen. Oftast är det bara såg, borrmaskin/skruvdragare och borr som behövs, vilket är verktyg som man oftast redan har hemma om man bor i hus.

Om du är säker på att du absolut inte klarar av att bygga ihop lekställningen så fråga någon i ditt umgänge. Det finns garantera någon som kan hjälpa dig att montera ställningen och även om de inte kan hjälpa dig med allt så kan de i alla fall hjälpa dig med de momenten du är osäker på.

Har du kanske någon fråga till oss så hjälper vi dig gärna! använd vårat kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt. Vi kommer besvara din fråga så gott som det går.